Кои сме ние

page2_pic1

"Радинели 2003” поставя началото на своята дейност през 2003 г. Фирмата е директен вносител на висококачествени платове за пердета, завеси, дамаски, кувертюри, шалтета, покривки за маси, спално бельо, аксесоари и др. Дейността ни е ориентирана изцяло в областта на интериорния текстил с високо качество, съчетаващ едновременно високи съвременни технологии и авангарден дизайн. При нас можете да откриете всичко необходимо, за да „облечете” Вашия дом. Освен продуктите предлагаме комплексно обслужване, съвети и цялостни интериорни решения, което гарантира на клиента най-добър отговор на неговите нужди, индивидуалност, стил и желания.

Какво предлагаме

professor-consultation

Консултации, съвети и цялостни интериорни решения.

measuring-tape

Взимане на размери.

driller

Корнизи и монтаж.

sewing-machine

Ушиване.

washing-machine

Почистване на изделията - демонтаж, пране, гладене и монтаж.

Някои насоки или какво да изберем?

 • Тънки пердета: Елегантни и практични тънките пердета в дома прекрасно пропускат дневната светлина. Създават уютна атмосфера, като осигуряват комфорт и не допускат любопитни погледи отвън. В отлично подбраната ни колекция от разнообразни десени и стилове, можете да откриете по нещо за всяка стая. Изберете смели и ярки цветове за да придадете изразителен и ефектен елемент в интериора.
 • Завеси: Знаете ли че, цветовете в дома оказват влияние върху вашето настроение? Проучвания показват че, цветовете ни се оразяват по различен начин. Ето защо е много важно да изберете най-подходящия за вашия интериор! Флорални мотиви, ярки и пастелни цветове, класически десени-това е малка част от нашата великолепна колекция завеси. С удоволствие ще ви помогнем да се потопите в море от тъкани, с които да направите дома си елегантен и изискан. Възможните съчетания са неизброими! Допълнение към тях могат да бъдат прекрасно изработени драперии, украсени с подходящите аксесоари, като ресни и пискюли. Те придават особено значение на избрания стил и вашата индивидуалност.
 • Корнизи - Кой е най-подходящия? Избора на корнизи често е предизвикателство за нашите клиенти.
  - Какъв тип да е корниза?
  - За таванен или стенен монтаж?
  - ПВЦ или алуминиев?
  - Има ли възможност за извиване?
  - Лесно ли се движат пердетата?
  - Как се монтира?

  Това са малка част от въпросите, които възникват преди да сте направили своя избор. Нашите консултанти с удоволствие ще ви помогнат да вземете най-доброто решение, и ако желаете ще ви улесним с монтажа. Ето и някои основни моменти, които е добре да имаме предвид.

  За отлични резултати се препоръчва корнизите да се обсъдят с нашите специалисти. Голямо значение имат, както модела на пердетата, така и тяхната тежест, разделяне, движение и други технически подробности. Добре е да се прецени разстоянието, на което да се монтира в случай, че съществува радиатор в близост до прозорците. Важно е да се знае, че при оформянето на интериора с драперии, е необходимо да има отделен ред само за тях или да се монтира специална алуминиева мантована. По този начин драпериите не пречат на движението на тънките и плътни пердета. Предлагат се също релси с движение - тип с въженца отстрани или моторизирани корнизи. Правилното вземане на размери за съответните релси има голямо значение за визията на пердетата. Добре е да увеличите размера извън рамката на прозореца, за да изглежда по-голям. По този начин плътните пердета няма да отнемат от светлината, когато са прибрани в страни.